Alex Padureanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Echipa HOSPICE sustine ingrijirea paliativa

1,200 RON Donatii stranse
27.906976744186% Complete
4,300 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg si va rog sa ma sprijiniti pentru ca suntem aproape de realizarea inca unui vis: deschiderea unitatii cu paturi din Bucuresti.

Ingrijire paliativa gratuita!

 

I am running the marathon and I am asking you to support me because we are very close to fulfilling another dream: opening the new in patient unit in Bucharest.

Free hospice care!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

8 Donatii

Cristina Iulia VLADU

50 RON
Succes Alex si felicitari pentru toate eforturile de pana acum!
30 Sep 2014

Anna Perolls

150 RON
Run Alex run - good luck :) I admire your energy. Love Anna
22 Sep 2014

Anca Enache

420 RON
Go Alex!!! :)
18 Sep 2014

Adrian Enache

300 RON
Haide Alex!!!! :)
17 Sep 2014

Irina Posa

30 RON
Gooo, goooo, sefuuu'!!! :))
11 Sep 2014

Andrew Le Poidevin

100 RON
Good luck! I'm sure you'll do brilliantly. You might even come first in the "super-veterans" category, now that I'm not taking part in it. :)
10 Sep 2014

Tiberiu Capudean

100 RON
Go Alex!! Faci o treaba excelenta!
10 Sep 2014

Andrei Chirtoc

50 RON
Du-te, sefuuuu! :)
08 Aug 2014