Mirela Nemtanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Cel mai frumos cadou pe care mi-l poti face

1,000 RON Donations raised
100% Complete
1,000 RON Target
10 Donations
I want to donate!

 

Anul asta va fi special, provocata fiind de matematica vietii care ma indeamna sa schimb prefixul.

Ca in fiecare an, de ziua mea, ma simt si acum o norocoasa: am alaturi familia, prietenii, dar mai ales pe cei doi pitici ai mei, ganduri bune si urari calde primite din diverse colturi ale lumii.

Anul acesta imi doresc doar 3 lucruri: sanatate, timp sa il petrec cu cei dragi mie si putere sa ii ajut pe cei care au nevoie.

Ma poti ajuta cu cea de a 3a dorinta si sa imi faci ziua de nastere frumoasa - vreau sa imi daruiesc ziua de nastere celor mai putin norocosi, copiiilor aflati in ingrijire paliativa la HOSPICE Casa Sperantei. Si mai ales Mirunei...micuta noastra pacienta (foarte draga noua tuturor) care, in aceeasi zi ca mine, va face 14 ani.

De aceea va rog sa transformati toate florile, cadourile, atentiile, prajiturile destinate mie in donatii pentru HOSPICE. Orice donatie, cat de mica, va conta si imi va face ziua de nastere speciala!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

10 Donations

Mk

150 RON
La multi ani! Tinta atinsa! :)
22 Jul 2017
18 Jul 2017
La multi ani cu mii de motive de a exclama in fiecare zi "Ce frumos-miraculoasa este viata!" :)
17 Jul 2017
50 RON
La multi ani cu multe impliniri !
17 Jul 2017
La multi ani!
17 Jul 2017
La multi ani!
15 Jul 2017
La multi ani!
15 Jul 2017

Stefanel Vlad

150 RON
La multi ani!
14 Jul 2017
300 RON
La Mulți Ani! Cât mai frumoși atât ție cât și celor pe care încerci să îi ajuți!
14 Jul 2017

Jelli Bon Bon

100 RON
La multi si frumosi ani!
13 Jul 2017