LORA . - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Ajuta-ma sa daruiesc un rasarit de soare!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
3,000 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragilor, pentru ca voi imi faceti zilnic cel mai frumos cadou, de ziua mea de nastere imi doresc sa daruiesc la randul meu, zambete, iubire si cadouri.

Alaturi de echipa HOSPICE Casa Sperantei puteti sa ma ajutati in demersul meu. Haideti sa donam pentru ingrijirea paliativa a copiilor si adultilor ce sufera de o boala incurabila si astfel sa aducem un rasarit de soare pe chipurile acestora.

Doneaza si tu catre HOSPICE Casa Sperantei si impreuna putem schimba vieti. Chiar si cel mai mic gest conteaza.


"Invata-ti inima catre facerea de bine. Invat-o neincetat si te vei umple de bucurie" - Buddha


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!