Oana Rotaru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Haideti sa facem impreuna lucruri frumoase!

0 RON Donations raised
0% Complete
500 RON Target
0 Donations

 

"Daca vrei sa urci pe munti abrupti trebuie sa o faci cu pasi mici” - Shakespeare.

Pentru a evolua spiritual, personal, profesional.. trebuie sa faci mult bine, sa faci lucruri frumoase, sa ajuti.. Cu ajutorul vostru, mi-ar placea sa ajutam echipa HOSPICE, sa faca lucruri bune si frumoase, pentru cei care chiar au nevoie de noi.

Va multumesc!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2014

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (25 octombrie 2014). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortu

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!