Sabina Barbulescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru Speranta

100 RON Donatii stranse
10% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii

 

Dragii mei,

Numele meu este Sabina si anul acesta am acceptat pentru a doua oara provocarea alergarii pe scari in cea mai inalta cladire din Bucuresti.

Insa, adevarata si cea mai grea provocare  pentru mine  va fi strangerea de fonduri pentru toti cei care au nevoie de SPERANTA.

Va incurajez si pe voi sa va alaturati mie in sustinerea acestei cauze. Orice donatie va ajuta la ingrijirea adultilor si copiilor cu boli incurabile din cetrul HOSPICE  Casa Sperantei.

Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati butonul  “Vreau sa fac o donatie”.

Haideti sa impartim speranta cu cei care au cea mai mare nevoie de ea!

 

 

Dear all,

 

My name is Sabina and this year I have accepted the challenge of running up the stairs of the tallest building in Bucharest for the second time.

However, the real and most difficult challenge for me, will be gathering donations for all of those that need HOPE.  

I encourage you all to join me in supporting this cause. Any donation will help care for the adults and children with terminal illness in HOSPICE  Casa Sperantei Centre.

All you have to do is press “ Vreau sa fac o donatie

Join me in sharing hope with those who need it the most.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2014

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (25 octombrie 2014). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortu

2 Donatii

Sabina Barbulescu Barbulescu

50 RON
08 aug 2014

Gabriela Ghindea

50 RON
Bravo, Sabina!
24 iul 2014