Viaţa este un maraton!

 

Lucian Alexe Fundația HOSPICE Casa Speranței

85% Complete
850 RON
Donations raised
1,000 RON
Target
9
Donations
I want to donate!

Viaţa este un maraton! Nu e un sprint, nu câştigi grăbindu-te în primii kilometri, câştigi adaptându-te pe parcurs, evoluând, progresând, învăţând! Şi mai presus de toate, să crezi că, deşi ceva nu se întâmplă acum în prezent, se poate întâmpla sau se va întâmpla în viitor! Linia de sosire nu e in câmpul vizual, nu o poţi vedea şi, dacă înaintezi, bazându-te strict pe ceea ce vezi şi pe ceea ce eşti sigur, nu vei ajunge acolo. Dar dacă ai încredere că fiecare pas pe care-l faci este o bucăţică din ceva mult mai mare, ceva ce meriţi, ceva ce a fost destinat pentru tine, nu există limite!

În 2017, HOSPICE Casa Speranţei, primul centru de îngrijire paliativă din România, a împlinit 25 de ani! 25 de ani de muncă în care a încercat zi de zi să readucă speranţa celor ce nu o mai au, să îi ajute pe cei bolnavi să îşi trăiască zilele cu demnitate, fie ele multe sau puţine.

Pe 15 octombrie, sărbătoresc viaţa alături de HOSPICE Casa Speranţei, alergând cei 42 km ai Maratonului Bucureşti, în încercarea noastră de a aduce zâmbete şi optimism celor mai puţin norocoşi dintre noi.

Voi puteţi fi alături de noi cu o donaţie sau o încurajare. Mulţumim! :)


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 10-a ediție, iar anul acesta va fi pe 14-15 octombrie 2017, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt:

 

9 Donations

Gabriel Drilea

30 RON
17 Oct 2017
200 RON
14 Oct 2017
13 Oct 2017
12 Oct 2017
12 Oct 2017
pas cu pas ...
11 Oct 2017
Hey, mult succes in continuare!
27 Aug 2017
01 Aug 2017
Succces!
31 Jul 2017
Lucian Alexe : Fundația HOSPICE Casa Speranței
Viaţa este un maraton!