Mihai Filip - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE la Maraton 2017!

100 RON Donatii stranse
20% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta alerg 21 km din cadrul Maratonului Bucuresti 2017. Dar nu e doar o cursa, ci o cursa dedicata fundatiei HOSPICE Casa Sperantei.

Impreuna putem sa facem din ziua de 15 octombrie cea mai buna zi pentru pacientii ingrijiti de HOSPICE.

Fiecare donatie de aici prelungeste numarul de zile fara durere pentru persoanele cu boli incurabile, iar a nu simti durerea este pentru ei o adevarata binecuvantare. Asa ca, haideti sa ajutam ca fiecare zi din viata acelor oameni sa devina cea mai buna zi a lor!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

1 Donatii

Sanatate !!!
31 iul 2017