Daniel Laurentiu Moga - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alergarea este viață

350 RON Donatii stranse
70% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg dimineața, seara, alerg azi, mâine, alerg desculț și în orice anotimp. Pentru mine alergarea este totul. Alerg de plăcere și să-i motivez și inspir pe cei din jurul meu să facă același lucru. Îmi dedic alergarea pentru a-i ajuta pe cei care poate își doresc să alerge și nu (mai) pot. Pentru că iubesc asta, de ce să nu o fac pentru a-i ajuta pe copiii cu boli incurabile îngrijiți de HOSPICE Casa Speranței? Fii și tu alături de mine și de HOSPICE Casa Speranței printr-o donație, o încurajare, un antrenament împreună, un zâmbet, orice…pentru că iubim alergarea, pentru că alergarea este viață!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

4 Donatii

Ana Covaciu Voichita

100 RON
10 oct 2017

Mihaela Cadelcu

100 RON
07 sep 2017

Anonymous

75 RON
Un gand bun,un vis implinit!
20 aug 2017

Anonymous

75 RON
20 aug 2017