Doriana Halau - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Contra cronometru pentru timpul lor!

150 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Experiența pe care am avut-o în luna mai 2017 alături de cei de la HOSPICE Casa Speranței (când am alergat pentru prima dată la un marathon - cursa populară 3 km) mi-a adus niște emoții greu de explicat în cuvinte. Totul a fost fabulous, așa că, m-am hotărât să o repet. Voi alerga pe 14-15 octombrie 2017 la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon, în cea mai tare echipa antrenată în fapte bune - Echipa Team Hospice!

Dacă simți să fii alături de mine, vino să alergăm împreună sau donează o sumă de bani pentru a aduce o rază de lumină  în viața celor care suferă de o boală incurabilă! Vino cu mine contra cronometru, pentru timpul lor!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

2 Donatii

Anonymous

75 RON
08 dec 2017
Te iubesc! :*
30 aug 2017