Florentina Popescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Anul acesta alerg pentru HOSPICE

460 RON Donatii stranse
92% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Și anul acesta alerg 21 km în cadrul Maratonului Bucuresti, așa cum v-am obișnuit.
Diferența o face însă faptul că, anul acesta alerg în echipa Hospice.
Dacă nu am reușit să te conving să împărtășești pasiunea mea pentru sport, sper totuși să mă susții în acest demers.
Donează pentru centrul socio-medical destinat copiilor diagnosticați cu boli rare sau limitatoare de viata de la Adunații Copăceni.
Vă mulțumesc din suflet!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

5 Donatii

12 oct 2017
100 RON
25 sep 2017

Anonymous

100 RON
Succes!
09 aug 2017

Anonymous

150 RON
Go go, Flori!
08 aug 2017

Anonymous

100 RON
08 aug 2017