Cristina Huidu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

2,090 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
9 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am ales să alerg pentru HOSPICE Casa Speranței pentru ajutorarea copiilor și adulților cu boli incurabile.
Acum ei au nevoie de ajutorul nostru! Fiecare clipă este foarte importantă pentru ei. Împreună putem să le ușurăm suferința, putem împlini ultimile lor dorințe și le putem dărui un zâmbet și o mângâiere. Împreună putem ușura suferința părinților și a celor dragi care le sunt alături. 
Donează și tu, din suflet, pentru sufletele celor care au mare nevoie de ajutor!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

9 Donatii

Te sustinem Cristina si te felicitam :) !!!
15 Oct 2017
14 Oct 2017

Sinan

50 RON
14 Oct 2017
14 Oct 2017

Anonymous

500 RON
14 Oct 2017

cristina

30 RON
13 Oct 2017
12 Oct 2017
Go Cristina!
10 Oct 2017

Anonymous

30 RON
Felicitari!
09 Oct 2017