Corina Vladoiu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Speranta vede invizibilul, simte intangibilul si implineste imposibilul

500 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna!

Sunt Corina. Desi amatoare in ceea ce priveste sportul, am acceptat provocarea de a alerga pe scari in cea mai inalta cladire din Bucuresti. De ce? Pentru ca imi doresc cat mai multe clipe frumoase petrecute in viata si pentru ca stiu ca orice durere poate fi alinata de un zambet cald si o imbratisare sincera.

Rezonez cu HOSPICE Casa Sperantei prin faptul ca fiecare clipa de viata trebuie pretuita.

 Fii alaturi de mine in aceasta initiativa, atat prin a da o speranta fiecarei clipe de viata donand (prin formularul de mai jos) orice suma doresti, dar si pentru a ma incuraja sa urc cele 680 de trepte!

 Si nu uita: “We make a living by what we get, but we make a life by what we give!”


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2014

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (25 octombrie 2014). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortu

3 Donatii

CRISTIAN CARP

395 RON
Bravo (un gest cat o mie de cuvinte)
06 oct 2014

Mihai Ionescu

75 RON
Succes!
23 sep 2014

CRISTIAN CARP

30 RON
Un proiect al unui suflet pentru alte suflete! Succes in realizarea target-ului, atat financiar cat si sportiv!
22 iul 2014