Violeta Mihaela Crețu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței! Contra cronometru, pentru timpul lor!

300 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

I-am cunoscut pe cei de la HOSPICE Casa Speranței în urmă cu 6 luni, când tatăl meu se lupta cu o boală incurabilă. Am fost uimită de tot ceea ce înseamnă HOSPICE Casa Speranței și tot ceea ce dăruiește această echipă fără să ceară nimic în schimb.  

Mi-a rămas întipărit în minte un moment pe care nu cred că-l voi uita vreodată: o asistentă m-a strâns în brațe, mi-a spus că totul va fi bine indiferent de ceea ce se va întampla, mi-a șters lacrimile și mi-a spus să fiu puternică... în 33 de ani nu prea am întâlnit astfel de cadre medicale...  

Mulțumesc celor de la HOSPICE Casa Speranței pentru tot ceea ce au făcut pentru mine și familia mea în acele momente grele... este foarte important să ai astfel de oameni în jurul tău când tu sau cineva drag ție treceți prin astfel de momente... Mulțumesc Team HOSPCE pentru că o faceți pentru toți cei care vă trec pragul!  

Anul acesta, pe 14 octombrie 2017 am ales să alerg la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon. Alerg în amintirea tatălui meu care acum a devenit îngerul meu păzitor! Alerg pentru copiii și adulții care au nevoie de îngrijiri paliative! Alerg pentru cei care trec prin clipe grele și au nevoie de sprijin pe drumul greu pe care îl au de parcurs!  

Vino și tu să alergăm împreună sau ajută-mă cu o donație!  Hai să contribuim împreună la o viață mai bună!

Mulțumesc!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donatii

01 sep 2017
25 aug 2017

Ralu Cristina

75 RON
Violeta mea frumoasa!! Te imbratisez cu drag xoxo
25 aug 2017