Marius Pripitu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Din nou pentru HOSPICE

350 RON Donatii stranse
70% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă alătur din nou echipei HOSPICE la Bucharest Marathon 2017. De ce ? Răspunsul este simplu : pentru că ei, timp de 25 ani, acordă ajutor necondiționat copiilor și adulților cu boli incurabile. Să-i ajutăm să dăruiască în continuare bucurie și speranță celor greu încercați. Cum putem face asta ? Donând direct aici, pe pagina mea, și distribuind acest mesaj.

Fiți și voi parte din echipa mea !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

4 Donatii

Succes si felicitari Marius Pripitu pt perseverenta si eforturile depuse pt o cauza nobila!
13 Oct 2017
Felicitari si energie maxima !
12 Oct 2017
Run Marius run! :)
20 Sep 2017
05 Sep 2017