Maria Cristina Banu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Având grijă de tine, ai grijă de ceilalți!

657 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am început să alerg treptat dar constant. Gândurile că îmi pot întări sănătatea, că îmi pot fortifica organismul m-au motivat să mă trezesc dimineața și să îmi încep ziua alergând. Sunt conștientă acum de faptul că fiind sănătoasă pot să ajut mai mult, pot să mă implic mai mult și să îi sprijin pe cei din jurul meu.

Deși iubesc sportul, participarea la un semi-maraton nu este ușoară. Necesită mult antrenament, strictețe și sacrificii. Nu pot să spun că am o perioadă lejeră, dar îmi doresc să fac acest lucru! 

Îmi doresc să transform cei 21 de km de alergare în clipe de viață, de calitate, pentru îngrijirea paliativă acordată de HOSPICE Casa Speranței copiilor și adulților care suferă de boli incurabile.

Am ales să susțin cauza HOSPICE pentru că, din pacate, știu cum arată ultimele zile din viața unei persoane care suferă de o boală incurabilă! Și știu cât de importantă este o îngrijire de calitate și susținerea morală a bolnavului și a familiei!

Așa că, hai să facem o magie și, fiecare kilometru alergat de mine, să se transforme în clipe de viață de calitate pentru cei care au mai puține!

Vă mulțumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

8 Donatii

06 oct 2017

Mc money

137 RON
Succes
27 sep 2017

Familia Oprea

200 RON
27 sep 2017
Spor la treaba !
27 sep 2017
great cause, good luck!
11 sep 2017
11 sep 2017
11 sep 2017
01 sep 2017