Bogdan Halau - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

150 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Mă alătur echipei HOSPICE la Raiffeisen Bank Bucharest Marathon - Cursa populară 3km din 14 octombrie 2017. Voi alerga pentru prima dată pentru echipa Team Hospice, o echipă de oameni minunați care de mai bine de 25 ani  au grijă necondiționat de copii și adulții care suferă de o boală incurabilă. Vino să alergi alături de mine sau donează o sumă de bani ca să-i putem ajuta pe cei care au nevoie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

1 Donatii

Anonymous

150 RON
08 dec 2017