Cristina Dobre (Perisan) - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Sunt pasionată de oamenii buni

305 RON Donatii stranse
30.5% Complete
1,000 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Numele meu este Cristina Dobre și nu sunt în niciun fel pasionată de alergat, dar sunt pasionată de oamenii buni.:)

Ce m-a atras să particip la maraton? Faptul că această cursă va însemna un ajutor pentru oameni buni care suferă de boli incurabile. Este extraordinar că HOSPICE le poate fi alături celor care au nevoie de tratament și îngrijire în cele mai grele momente ale vieții și mă bucur că în felul acesta le voi putea fi și eu alaturi.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

4 Donatii

Anonymous

100 RON
11 oct 2017
06 sep 2017
Ma bucur ca mai sunt oameni pasionati de oameni :). Desi suma donata este din pacate una mult prea mica, poate putin cate putin reusim sa facem o diferenta.
05 sep 2017
Felicitari pentru initiativa. Am avut o buna prietena, beneficiara a Hospice Bucuresti si am fost impresionata de tot ce am vazut acolo. Felicitari! Faceti o treaba extraordinara!
01 sep 2017