Bogdan Nicolai - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

0 RON Donations raised
0% Complete
500 RON Target
0 Donations
I want to donate!

 

Alerg pe 15 octombrie la Maratonul Internațional București pentru HOSPICE Casa Sperantei, in memoria Emiliei Duport, buna mea prietenã, care a pierdut anul acesta lupta atât de nedreaptã cu cancerul.

 

Am început să alerg după ce am fost mai întâi prezentator al evenimentelor Bucharest RUNNING CLUB, iar dupã terminarea cursei 10k & Family Run, am reînceput antrenamentele pentru maraton, cu gândul cã nimic nu poate fi mai greu decât suferința persoanelor aflate în stadii terminale.

 

De 25 de ani HOSPICE Casa Speranței schimbã viețile copiilor și adulților din România care se luptã cu o boalã incurabilã, prin grijã și compasiune, oferite necondiționat, cu scopul de a le dãrui demnitate și speranțã. 

 

Te invit sã fii alãturi de mine fãcând o donație oricât de micã cãtre HOSPICE, aducând astfel o razã de speranțã în viața acestor oameni greu incercați.

 

Mulțumesc frumos!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

0 Donations

There are no donations. Be the first one to donate!