Andreea Dora Mag - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Impreuna, 42km pentru HOSPICE!

3,966 RON Donatii stranse
100% Complete
2,000 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Am decis sa alergam distanta unui maraton! Ca o echipa! 

Suntem trei fete si un baiat, pe care ii leaga pasiunea pentru alergat si dorinta de a face bine.  Alergam pentru pacientii HOSPICE - Casa Sperantei si pentru ca orice cursa incepe cu primul pas, binele se face cu ajutorul fiecaruia dintre voi!  

Fiti alaturi de noi si de HOSPICE - Casa Sperantei! Va multumim, Andrei, Andreea, Andreea si Ramona


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

7 Donatii

Colegi serviciu

480 RON
19 sep 2017
Succes, Andreiutelor!
17 sep 2017

Maratonul Dulce

2,280 RON
multumiri din suflet colegilor care au gustat din prajiturile pregatite cu drag si au fost atat de generosi!
14 sep 2017

Anonymous

30 RON
14 sep 2017

Stef

100 RON
Succes!
14 sep 2017
:)
14 sep 2017

Eugen

526 RON
Succes! Si tineti-o tot asa!
13 sep 2017