Alex Coman - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Pretuim fiecare clipa de viata.

100 RON Donatii stranse
20% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg mereu zambind!  Alerg pentru HOSPICE -un proiect indraznet si plin de entuziasm pe care sunt foarte bucuros sa-l reprezint. Astfel de proiecte trebuie sustinute iar tu poti sa faci acest lucru printr-o mica donatie. Iti sunt recunoscator si iti multumesc anticipat, atat in nume personal cat si in numele HOSPICE.

Fii alaturi de mine in cursa catre succes!
Fii alaturi de HOSPICE!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

1 Donatii

Gabriel Iordache

100 RON
Ne vedem la linia de start !
01 Sep 2014