Ana-Maria Olaru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Lupta pentru HOSPICE

614 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alergatul este, de cele mai multe ori, un sport solitar in care iti duci limitele cu tine si te lupti sa le depasesti. La Maratonul Bucuresti, nu o sa mai fie o alergare solitara si nu pentru ca voi fii alaturi de cateva mii de alergatori, ci pentru ca voi alerga pentru HOSPICE Casa Sperantei, pentru a strange fonduri pentru cei care duc o lupta mult mai grea decat vom avea vreodata multi dintre noi.

Multumesc in numele HOSPICE pentru fiecare donatie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

6 Donatii

Alexandru Cristal

100 RON
02 Oct 2014

Theodor Filos

76 RON
Go, go, go, Ana!
01 Oct 2014

Marius Olaru

150 RON
24 Sep 2014

Sofia Dobrila

100 RON
23 Sep 2014

Radu Bidiuc

30 RON
Bravo Ana si mult succes la concurs!
28 Aug 2014

Raluca Dragnea

158 RON
Succes!
28 Aug 2014