Valentin Bucur - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

160 RON Donatii stranse
32% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cel mai bun mod de promovare al unui lucru este facandu-i publicitate. Si cum altfel as putea face eu asta daca nu si prin alergat?! :) Ceea ce face HOSPICE pentru oamenii care au cu adevarat probleme, este minunat! Pentru o organizatie non-profit care ofera ingrijire gratuita pacientilor cu boli incurabile, merita sa depui un efort si sunt constient ca pentru a-si putea continua munca, aceasta fundatie are nevoie de fonduri. Iar daca eu reusesc sa fac chiar si un singur om, sa isi indrepte atentia catre ei si sa faca o contributie, ma declar multumit! Asadar sper sa atrag cat mai multe priviri si bineinteles donatii!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

4 Donatii

12 sep 2017
Felicitări pentru implicare!
09 sep 2017

Anonymous

30 RON
07 sep 2017
❤️
07 sep 2017