Andra Costache - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Tu, eu si HOSPICE – impreuna in depasirea limitelor

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna! Sunt Andra si pe 15 octombrie imi alerg din nou limitele in numele HOSPICE Casa Sperantei.

Nu am fost niciodata o mare sportiva. Ba dimpotriva, in scoala eram privita diferit si cautam sa fug de „a da Rezistenta” la sport si de a alerga in general. Pentru mine era o limita.

In timp am invatat insa ca orice limita este doar o lectie de viata ce asteapta sa fie depasita.

Boala pacientilor de la HOSPICE este cea mai mare limita dintre toate. De timp. De viata. De fericire si normalitate.

Alege impreuna cu mine sa luptam pentru speranta si sanatate si sa invingem limite!

Ajuta HOSPICE cu o donatie si ne vedem pe 15 octombrie la linia de START.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!