Andreea Paraschiv - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alergam, ne distram si ajutam!

200 RON Donations raised
40% Complete
500 RON Target
2 Donations
I want to donate!

 

Si atunci cand nu mai pot, mai pot putin!  

Imi doresc sa pot alerga cei 3 km, sa pot sustine campania fundatiei HOSPICE Casa Sperantei si sa-i pot ajuta pe acesti oameni care au atat de multa nevoie de noi. Si mai stiu ca pot conta pe voi sa ma ajutati sa strang fonduri pentru ei. Eu alerg pentru viata lor, fiti alaturi de mine! 

Multumesc!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

2 Donations

100 RON
Hai ca poti si 4 :D
21 Sep 2017
Bonne chance Andreea
14 Sep 2017