Maria Mocanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg, din nou, pentru HOSPICE

203 RON Donatii stranse
40.6% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

ALERG PENTRU DEMNITATE

Fac voluntariat, fundraising si alerg cu drag in spirit caritabil pentru principii in care cred cu adevarat.

La MIB Octombrie 2017 voi alerga, din nou in echipa HOSPICE si imi doresc din suflet sa ajutam oamenii care sufera de boli grave sau incurabile pentru ca acestea sa beneficieze de servicii specializate de ingrijiri  paliative, iar familiile acestora sa aiba acces la servicii de sprijin si consiliere.

Cu speranta ca, intr-o zi va fi recastigata demnitatea suferintei bolnavilor si sistemului medical din Romania  va rog sa fim “o clipa” in Echipa  care  incearca sa dea  speranta  “Celor din lumea fara de speranta”.

Sa alergam  impreuna pentru un zambet sau poate, cine stie, pentru o viata!

Va multumesc,

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

4 Donatii

Claudia Neciu

20 RON
Felicitări pentru ceea ce faceti! Multa sanatate, numai bine si succes in tot ce v-ati propus!
14 oct 2017

Anonymous

50 RON
Felicitari pentru atitudine!
12 oct 2017
succes, mami!
09 oct 2017

Anonymous

33 RON
Succes !!!
29 sep 2017