Tudor Ciumara - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Trepte pentru HOSPICE

250 RON Donatii stranse
21.008403361345% Complete
1,190 RON Target
3 Donatii

 

Pe 25 octombrie voi urca cei 119 metri ai Sky Tower, parcurgand  680 trepte, respectiv  34 de etaje.

Anul trecut am avut nevoie de 333 de secunde pentru a parcurge acelasi traseu.

Vreau ca in acest an mica mea ascensiune sa aiba si un alt scop decat timpul meu. Vreau sa ii ajut pe cei pentru care secundele si efortul au o alta semnificatie.

Ca urmare, sprijin centrul de ingrijiri paliative HOSPICE Casa Sperantei si va rog sa faceti acelasi lucru impreuna cu mine.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Centrul Hospice Bucuresti

Deschiderea noii unități clinice de tip HOSPICE de la București va fi o mare provocare pentru noi. Prima unitate clinică cu paturi, de tip HOSPICE, a fost inaugurată, la Brașov, în 2002 și experiența pe care am dobândit-o acolo este extrem de prețioasă. Știm însă că nu am fi putut să facem nimic din toate acestea fără ajutorul dumneavoastră.

Sky Run ~ 2014

Îți multumim pentru că ai ales să sustii cauza HOSPICE Casa Sperantei prin inscrierea la SkyRun (25 octombrie 2014). Indiferent de obiectivele tale personale ca alergător, te asigurăm că efortu

3 Donatii

Mihai Svasta

150 RON
mi-a aduc aminte că mi-ai povestit odată că te-ai hotărât să te lași de fumat după ce ai urcat câteva etaje și ai început să gâfâi... și uite unde ai ajuns :)... bravo și succes!
17 oct 2014

Raluca Androne

50 RON
26 aug 2014

Ioana - Mihaela Ciumara

50 RON
19 aug 2014