Andrei Mogaldea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

270 RON Donatii stranse
54% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna, Ma numesc Andrei.

Imi place sportul, sunt chiar mare fan de activitati outdoor. Asa ca, dupa multi ani de baschet profesionist am iesit in aer liber si astazi sunt triatlonist amator. Ca oricare amator, am ambitia sa ma descurc cat mai bine la concursuri, sa vad rezultatele eforturilor depuse dupa orele de serviciu.

Pana acum am vizat mereu un loc pe podium pe care l-am si atins constant in ultimii ani, insa cu timpul am realizat ca implinirea mea ca sportiv nu ar fi completa fara implicarea si sustinerea unor cauze sociale.

Din acest motiv ma aflu astazi aici, sa ajut, asa cum pot, la imbunatatirea calitatii vietii unor copii. Vreau ca si ei sa ajunga sa isi poata implini visele si sa isi atinga tintele in viata, asa cum o fac si eu acum.

Asa ca haideti impreuna cu mine in aceasta cursa de suflet sa dam o mana de ajutor echipei Team HOSPICE. Ne aduce aminte ca am fost cu toti copii, odata. Va pup si va multumesc,

Andrei


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

6 Donatii

07 Oct 2017
Mult succes Andrei! Atunci cand pasiunea e pusa in slujba unei cauze caritabile, nu poate sa fie decat un gest minunat si de admirat!
06 Oct 2017
Tatăl meu a fost internat la Hospice și a avut parte de un tratament deosebit. Pe aceasta cale doresc sa mulțumesc tuturor pentru implicare și bunătate. Multa sănătate tuturor!
05 Oct 2017

Anonymous

30 RON
28 Sep 2017

Anonymous

30 RON
:-)
28 Sep 2017
28 Sep 2017