Violeta Slavitescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Impreuna pentru HOSPICE

255 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Hei, salut!

Ce faci pe 14 octombrie, ieșim la o plimbare prin București? Am ales traseul de 3km pentru că îmi doresc o plimbare în echipă si stii de ce? Pentru ca la HOSPICE facem totul împreună și avem grija de fiecare membru!  

Unii dintre noi au nevoie de atenție specială, de tratamente, de medici, iar restul echipei face eforturi deosebite pentru a le oferi tot ce le este necesar.  

Pe 14 octombrie voi alerga pentru pacienții HOSPICE la Maratonul Bucureștiului. Te invit sa mi te alături în această cursă în care alergam cu sufletul sau să ne susții cu o donație.  

P.S.: Pentru că pe 19 octombrie este ziua mea voi dona în mod simbolic acest eveniment pacienților de la Hospice, ceea ce înseamnă că banii pentru petrecere vor merge care ei. Pentru ca tu nu vei primi prea multe prăjituri eu nu voi primi cadouri. Susținerea ta pentru această cauză este cel mai frumos cadou!  

Violeta


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donatii

Anonymous

75 RON
Felicitari pentru inițiativă!
10 Oct 2017

Anonymous

150 RON
24 Sep 2017

Anonymous

30 RON
22 Sep 2017