Roxana Melnicu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg primul meu maraton pentru HOSPICE

90 RON Donatii stranse
18% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Cu un maraton suntem cu toții datori… toți alergătorii de cursă lungă! După zece ani de jumătăți de măsură (am numit aici semimaratoanele) mi-am zis că a venit vremea pentru proba completă.

Mulțumesc cu entuziasm organizatorilor Maratonului București, care ne plimbă anul acesta prin tot orașul, într-o buclă imensă care te face să iubești mai mult și Bucureștiul și alergarea, și dedic din suflet primii mei 42,195 km prietenilor de la HOSPICE, care fac în fiecare zi imposibilul pentru VIAȚĂ. Fii cu mine, fii cu ei și pune distanță între ei și durere! Donează, ajută-i să se bucure și îți garantez că te vei bucura de mii de ori împreunâ cu ei!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

2 Donatii

Anonymous

40 RON
10 oct 2017

Ioana

50 RON
Baftă multă, Roxana'
16 sep 2017