Oana Duta - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Oana alearga pentru speranta!

0 RON Donatii stranse
0% Complete
500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna ziua

Doresc sa alerg in amintirea celui mai bun bunic din lume, pe care cancerul ni l-a furat de curand.  Doresc sa alerg pentru ca de acolo de unde este sa stie ca nu voi uita lectia de viata pe care mi-a oferit-o, pentru ca a fost curajos, generos si demn pana in ultima clipa. Consider ca este esential ca toti oamenii sa aiba sansa de a-si trai cu demnitate ultimele zile de viata, de a fi tratati cu dragoste si respect.  

Donatiile voastre vor ajuta HOSPICE Casa Sperantei sa aduca in viata pacientilor aceasta demintate!

Cu deosebita consideratie, Oana Duta


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!