Robert Olanescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg din nou pentru HOSPICE

360 RON Donatii stranse
72% Complete
500 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Prima data cand am alergat in TeamHOSPICE am simtit cum un gest mic poate produce o schimbare mare. Cum ceea ce pentru noi poate fi un pas mic, pentru pacientii de la HOSPICE Casa Sperantei inseamna un pas mare pentru speranta!  

Iar eu alerg a doua oara pentru HOSPICE Casa Sperantei. Pentru a doua oara incerc sa adun cati mai multi pasi. Iar tu ma poti ajuta sa adun cat mai multe donatii!   

Iti multumesc pentru suportul tau.     

Robert


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

5 Donatii

Anonymous

50 RON
25 sep 2017
Vant din spate! :D :*
22 sep 2017
21 sep 2017

Catalin Gheorghe

200 RON
19 sep 2017
Nu mai alerga cu ochii inchisi!
15 sep 2017