Ciprian Ioan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Gata cu jumatatile de masura! Alergam la Maraton si SkyRUN

900 RON Donatii stranse
100% Complete
700 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

In luna octombrie voi participa la 2 concursuri: Maratonul International Bucuresti (4-5 Octombrie) si o urcare in alergare de 34 etaje in cadrul SkyRun (25 Octombrie).

Fiind primul meu maraton emotiile vor fi pe masura dar sunt motivat sa-l termin de sustinerea prietenilor si a celor de la HOSPICE Casa Sperantei.

Oamenii de la HOSPICE Casa Sperantei sunt un exemplu ca exista bunatate in lume si as vrea sa-i ajut strangand fonduri.

Va invit sa fiti alaturi de mine si sa contribuiti prin donatii la ingrijirea pacientilor cu boli incurabile! 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2014

Intră în Echipa HOSPICE! Echipa HOSPICE își va reuni forțele în 2014 la Maratonul Internațional București (4-5 octombrie) pentru a încerca să stabilească un nou record de generozitate –

4 Donatii

Deea Popescu

200 RON
02 Oct 2014

Ana Maria G

400 RON
Succes Cipi!
17 Sep 2014

Adriana Carp

150 RON
Good luck
17 Sep 2014

Ciprian Ioan Dumitru Zaharia

150 RON
Pentru oameni frumosi
17 Sep 2014