Alexandra Matei - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Un zambet pentru pacientii HOSPICE

350 RON Donatii stranse
29.166666666667% Complete
1,200 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Este a doua oara cand alerg pentru HOSPICE Casa Sperantei. De ce? Pentru ca vreau sa ajut! Iar dragostea este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt, este tot ceea ce avem mai bun in noi.

Gandul ca imi pot aduce contributia ca oamenii sa poata dispune de un loc in care sa fie fericiti, sa poata sa spere, sa zambeasca si sa nu inceteze niciodata sa viseze este combustibilul pe care eu il voi folosi in a parcurge cei 3 km.

DONEAZA si tu pentru HOSPICE Casa Sperantei - un centru specializat in ingrijirea paliativă care vizează îmbunătățirea calității vieții pacienților și familiilor acestora atunci când se confruntă cu problemele unei boli incurabile, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători.

 

MULTUMESC!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donatii

Anonymous

50 RON
27 sep 2017

Alexandra Matei

150 RON
20 sep 2017
19 sep 2017