Irina Pleseanu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

118 RON Donatii stranse
23.6% Complete
500 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nu ma pot lauda ca sunt o mare alergatoare, nu am un palmares de exceptie dar am o ambitie imensa de a trai si de a fi sanatoasa care trece dincolo de limite!!!
Viata mi-a oferit o a doua sansa sa traiesc si de atunci au trecut 3 ani...de 3 ani mi-am schimbat modul de viata si de doi ani am ales sa alerg! Timid cu pasi mici am intrat in lumea alergarii....de atunci alerg cu bucurie in suflet, cu zambetul pe buze si cu o stare de spirit superpozitiva!

Anul acesta am ales sa alerg pentru oamenii care lupta sa traiasca, care datorita unor oameni cu suflet si implicati merg mai departe! Vreau sa le fiu alaturi, vreau sa pot face ceva pentru ei pentru ca stiu ce inseamna, sunt in masura sa afirm acest lucru. Stiu ce inseamna sa lupti cu viata!..si tot ce pot face este sa alerg pentru ei!!! In stilul meu...incet si sigur!


Fiind alaturi de mine sunteti alaturi de ei! Va multumesc!!!!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donatii

Crina

75 RON
Succes!
21 Sep 2017

Anonymous

10 RON
Succes!
21 Sep 2017

Anonymous

33 RON
20 Sep 2017