Gasca Vodafone - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Gasca noastra alearga pentru HOSPICE

845 RON Donations raised
51.212121212121% Complete
1,650 RON Target
12 Donations
I want to donate!

 

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere.

Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții.

HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor. 

Ne dorim ca prin efortul depus la Maratonul Bucuresti si prin strangerea de donatii sa contribuim si noi la aceasta normalitate oferita oamenilor care au atata nevoie de ea.

Orice suma donata este importanta, orice ajutor este binevenit! Va multumim ca ne sunteti alaturi!


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

12 Donations

Elena Ivascioiu

150 RON
20 Oct 2017

Lie Tudor

50 RON
13 Oct 2017
12 Oct 2017
12 Oct 2017

Anonymous

30 RON
11 Oct 2017
11 Oct 2017
11 Oct 2017
11 Oct 2017

Anonymous

150 RON
10 Oct 2017
09 Oct 2017
08 Oct 2017
04 Oct 2017