Elena Tutunaru - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

900 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Buna sa-ti fie ziua!

Sunt Elena si voi alerga 10 km in data de 15 octombrie 2017 pentru HOSPICE Casa Sperantei cu dorinta de a a duce alinare si suport celor aflati in suferinta. Va rog sa ma ajutati cu donatiile voastre! Sumele pot fi 30, 50 lei. Important este sa donam cat mai multi! Fiecare banut conteaza!

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

6 Donatii

Felicitări!
15 Oct 2017

Anonymous

200 RON
13 Oct 2017

Valentina Saygo

50 RON
Toata stima!!!
12 Oct 2017
Elena, esti o persoana extraordinara si ma bucur ca pot sa te sustin!
12 Oct 2017
06 Oct 2017
22 Sep 2017