Gabriela Gocan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

250 RON Donatii stranse
5% Complete
5,000 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Maraton în echipa HOSPICE Casa Speranței!  

Iată cateva secunde despre compasiune care mie mi-au umplut sufletul.

https://www.youtube.com/watch?v=Q2_c4xX3qk4&feature=youtu.be  

 

 Să fii bolnav nu ține de tine, nici de cât de sănătos mănânci, nici de câtă carte știi și nici de cât bine faci. Într-o zi se poate întâmpla, și dacă nu te sprijină nimeni,  lupta este  aproape imposibilă. 

  ************************************************

Serviciile HOSPICE Casa Speranței sunt adresate adulților cu diagnostice oncologice și copiilor cu boli grave, progresive (malformații congenitale, distrofii neuro-musculare, insuficiențe de organ etc). Sprijinul organizației se adresează deopotrivă familiilor pacienților luați în evidență și este adaptat fiecărei situații. Pentru bolnavii incurabili, îngrijirea paliativă înseamnă creșterea calității vieții. Cu toate că boala nu mai răspunde la tratament, starea bolnavului poate fi ameliorată prin controlul simptomelor supăratoare, alinarea durerii, consiliere psihologică, servicii de asistență socială.

  ************************************************


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

1 Donatii

Curaj, forta si vreme buna!
14 oct 2017