Alexandru Dragomir - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg din nou pentru HOSPICE

415 RON Donatii stranse
83% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Anul acesta voi participa pentru a treia oara la Maratonul Bucuresti alaturi de HOSPICE Casa Sperantei, la proba de semi maraton.

Sper ca prin acest lucru sa reusesc sa atrag atentia celor din jur ca exista persoane care nu se pot bucura de astfel de activitati. Sunt copii si adulti care sufera de boli incurabile, carora HOSPICE le ofera gratuit un ajutor extraordinar.

Puteti sprijini si voi fundatia HOSPICE Casa Sperantei printr-o donatie online prin care vom ajuta copiii si adultii care lupta cu o boala incurabila. Fiecare dintre noi poate face diferenta!

Va multumesc tuturor pentru sustinere si pentru ca sunteti alaturi de cei care au nevoie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

4 Donatii

14 oct 2017
11 oct 2017

Anonymous

100 RON
02 oct 2017
Pentru o lume mai buna.
23 sep 2017