Cristina Visan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE Casa Speranței! Contra cronometru, pentru timpul lor!

830 RON Donations raised
100% Complete
500 RON Target
6 Donations
I want to donate!

 

Sunt Cristina si pe 15 octombrie voi alerga pentru cei care nu pot, pentru timpul lor si pentru o speranta in plus.
Am simtit pe propria piele ce inseamna sa te temi ca va fi nevoie sa numeri zilele cuiva drag, sa tremuri de teama de a pierde.
Asa ca, va rog, ajutati-ma sa ii ajut!

Prin contributia voastra, cat de mica, putem aduce o sansa in plus bolnavilor de cancer si putem, impreuna, sa fim alaturi de ei, au nevoie
de fiecare dintre noi.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

6 Donations

R

50 RON
14 Oct 2017

Anonymous

100 RON
Bravo ca ne dai ocazia sa ne transcendem pasivitatea ! Bafta Cris!
03 Oct 2017

Ștefan Chitic

100 RON
Run Viși, run!
25 Sep 2017

Ana C.

50 RON
Felicitări, Cristina!
23 Sep 2017
Sustin Cristina Visan!
22 Sep 2017

Anonymous

500 RON
Bafta la alergat!
22 Sep 2017