Constantin Paraschiv - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg din nou pentru HOSPICE

730 RON Donatii stranse
29.2% Complete
2,500 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Alerg pentru hospice deoarece imi doresc ca toate fiintele umane chiar si in ultimele clipe de calatorie pe aceasta planeta sa beneficieze de conditii umane si de demnitate . Echipa hospice ofera aceste momente de 25 ani si vreau sa ne vedem si la 50 ani.

Alerg si pentru copiii mei deoarece ei aud ceea ce spun dar vor face ceea ce vad ☺ asa ca cel putin sanatosi vor fi!

Echipa Hospice sarbatoreste 25 ani! 25 de ani de momente calde oferite fiintelor care au o boala incurabila

Hai sa stragem impreuna 2500 RON !

Va multumesc


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

8 Donatii

Bravo Relu!!! Esti foarte tare!!!!
08 Oct 2017
Voi participa alaturi de tine la cursa (cu bicicleta)!
01 Oct 2017
Tati, esti cel mai bun!
01 Oct 2017
Mult succes!
01 Oct 2017
Felicitari si succes in cursa!
26 Sep 2017

Anonymous

30 RON
25 Sep 2017
Succes si implinirea unui vis frumos!
24 Sep 2017
Pentru curaj!
24 Sep 2017