Echipa Deloitte - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alergam pentru HOSPICE

603 RON Donations raised
6.7% Complete
9,000 RON Target
6 Donations
I want to donate!

 

Pe 15 octombrie Deloitte alearga pentru HOSPICE.

Cu doua centre in Brasov si in Bucuresti, ei au initiat un nou proiect de dezvoltare a unui alt centru socio-medical HOSPICE in Adunatii Copaceni (mai multe detalii despre proiect aici – http://copaceni.hospice.ro).

Alergam pentru copiii ajutati de HOSPICE. Copii care sufera de o boala incurabila si care, si cu ajutorul nostru, vor putea beneficia de cele mai moderne forme de terapie.

Alege sa fii parte din proiect. Doneaza si tu! 


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

6 Donations

Anonymous

100 RON
29 apr 2019
Un mare BRAVO pentru energia pe care ati pus-o in aceasat initiativa!
12 oct 2017

Anonymous

150 RON
11 oct 2017

Anonymous

20 RON
10 oct 2017
Ne vedem la start :)
27 sep 2017
25 sep 2017