Alexandru Bofan - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

635 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
8 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pe 14 octombrie, imi iau inima in dinti, vreau sa alerg pentru Team Hospice la Maratonul Bucuresti. E pentru prima oara cand alerg si sunt incantat ca pot face acest lucru, mai ales ca nu e doar pentru mine, e si pentru cei de la HOSPICE Casa Sperantei.

Guys am nevoie de sustinerea voastra, eu de spijin moral sa reusesc sa alerg cei 3 km iar ei de donatiile voastre.

Help me to help them! Ne vedem la maraton.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

8 Donatii

14 Oct 2017

Miha

50 RON
13 Oct 2017

Buri

75 RON
Viteza!
10 Oct 2017
Succes!
02 Oct 2017
Bafta varule! Suntem alături de tine!
30 Sep 2017

Clauss

30 RON
Sunt fan Bofan :)
28 Sep 2017
Bravo si bafta!
28 Sep 2017

Anonymous

30 RON
27 Sep 2017