George Balta - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Hai sa le facem viata mai frumoasa!

700 RON Donations raised
100% Complete
500 RON Target
10 Donations
I want to donate!

 

De 3 ani particip la diferite competiții de alergare la categoria persoane cu dizabilitati si pot spune ca m-am îndrăgostit de acest sport.

Pe 15 octombrie iau startul pentru a două oară la Bucharest Marathon unde o să alerg pentru HOSPICE Casa Speranţei.

Cunosc foarte bine ce înseamnă să ai nevoie de ajutor și asta m-a făcut să alerg pentru persoanele care suferă de boli incurabile.

Am nevoie de voi sa le facem viața mai frumoasă.

Cum?

Cu o donație.

Vă mulţumesc


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

10 Donations

Anonymous

50 RON
16 Oct 2017
Succes George! Esti un exemplu pentru noi toti, un exemplu de determinare si implicare.
09 Oct 2017
In primul rand... ne stateau pe nervi cei 50 de lei care iti mai lipseau ca sa ajungi la targetul de 500 (pe care oricum iti dorim sa il depasesti!). In al doilea rand, esti si vei ramane mereu prietenul nostru de nadejde, un om pe care il iubim si il respectam din toata inima, de la care avem mereu de luat lectii, de invatat despre optimism, de furat scheme de zambet :)
06 Oct 2017

Anonymous

50 RON
Multumim, George!
29 Sep 2017

Anonymous

100 RON
Bravo! take care
29 Sep 2017

Anonymous

100 RON
Nu uita, mereu ai doar doua variante: Mergi inainte sau mergi inainte!
29 Sep 2017
29 Sep 2017
29 Sep 2017

Anonymous

50 RON
28 Sep 2017

Anonymous

50 RON
28 Sep 2017