Nicoleta Telente - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

170 RON Donations raised
100% Complete
150 RON Target
3 Donations
I want to donate!

 

Motivul pentru care particip la maraton alături de HOSPICE este că aici, o persoana care are nevoie de îngrijire paliativă, cum a fost soțul meu găsește înțelegerea de care are nevoie si, mai ales, i se redă demnitatea de a fi om până în ultima secundă de viață. Pentru că familia afectată găsește un sprijin real și li se oferă speranța și certitudinea că viața nu se oprește după pierderea celor dragi. 

Tot la HOSPICE copiilor cu diverse probleme de sănătate probleme din cauza cărora societatea îi respinge li se oferă un mediu în care toți sunt tratați la fel, sunt iubiți și ocrotiți.

Consider că HOSPICE Casa Speranței trebuie susținută și ajutată pentru a putea oferi în continuare speranța, demnitate, omenie tuturor celor care au nevoie. Si, mai ales pentru a readuce zâmbetul în ochii copiilor și speranța în sufletele noastre.


Read the story below or recommend this campaign to your friends.

in benefit of

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donations

Anonymous

75 RON
02 Oct 2017
De la Gabi
28 Sep 2017
28 Sep 2017