Raluca Kisescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

750 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Sunt Raluca Kisescu si este pentru prima data cand alerg pentru HOSPICE si a doua oara cand particip la o competitie de semi-maraton.

Am lucrat cu echipa HOSPICE in anii mei de Director de marketing Avon, dar am gasit timp sa vizitez centrul de ingrijire paliativa dupa ce am luat o pauza de la viata de corporatie.

Bolnavii de aici nu isi pot lua pauza, pentru ei timpul e TIMP.

Am o admiratie si un respect nemasurabile pentru echipa HOSPICE (deopotriva angajati si pacienti) care lupta cu cel mai dur adjectiv: incurabil.

Eu vreau sa infrumusetez cu putin timpul si munca lor, asa ca voi alerga, la 41 de ani al doilea meu semi-maraton si voi incerca sa strang donatii.

Viata mea curge lin si as vrea sa nu uit asta si sa ii ajut si pe altii, cat mai este timp.

Multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

6 Donatii

IO

150 RON
14 oct 2017
Never alone!
09 oct 2017
05 oct 2017
Țin pumnii. Să scoți timp mai bun ca mine de data asta :).
01 oct 2017
28 sep 2017
Si noi ne plecam pentru efort :)
28 sep 2017