Oana Chircu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

160 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

HOSPICE Casa Speranței este cea mai mare fundație din țară care oferă gratuit servicii specializate de îngrijire paliativă. In acest moment, HOSPICE Casa Speranței are peste 240 de angajati, in doua centre cu servicii integrate, unul la Brasov si altul la Bucuresti. In paralel, organizatia lucreaza pentru infiintarea unui centru socio-medical, la Adunatii Copaceni, dedicat copiilor cu diagnostice grave si familiilor acestora. HOSPICE a dezvoltat servicii complete de îngrijire paliativă, care sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere si care sunt oferite GRATUIT copiilor si adultilor afectati de boli incurabile.

 

Consider ca este datoria fiecaruia dintre noi sa fie implicat activ in rezolvarea problemelor comunitatii, mai ales in contextul socio-economic-politic actual, din pacate multe persoane afectate nu primesc din partea autoritatilor sprijinul care le este atat de necesar. Si nu este neaparat nevoie de gesturi mari pentru a avea un impact pozitiv…

In acest an ma alatur cauzei HOSPICE Casa Sperantei si prin intermediul participarii la Galantom, asa ca voi alerga in data de 14 Octombrie la maratonul organizat de acestia cu scopul strangerii de fonduri.

 

Multumesc anticipat pentru sustinere si implicare, orice donatie conteaza si chiar poate schimba vieti!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

3 Donatii

Panda Lovin

100 RON
Run Forrest Run!!
07 oct 2017

Tudor

30 RON
Well done! Succes!
05 oct 2017
Go go Oana! Te pup!
05 oct 2017