Mihai Balescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

75 RON Donatii stranse
15% Complete
500 RON Target
1 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Dragii mei,

Multumind Bunului Dumnezeu pentru ca sunt sanatos si vrand sa ofer alinare celor aflati in suferinta, duminica, 15 Octombrie voi alerga 21 km pentru HOSPICE Casa Sperantei.

Haideti ca impreuna sa schimbam vietile celor care traiesc cu o boala incurabila. Cum putem face asta? Prin grija si compasiune, donand cate putin din putinul nostru celor care au atata nevoie.

Multumesc anticipat celor care mi se vor alatura in acest demers!

Ne vedem la linia de sosire :)

Cu prietenie,

Mihai


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

1 Donatii

02 oct 2017