Dana Oprea - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg, din nou, pentru HOSPICE

1,100 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
7 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Pentru mine nu este vorba despre km parcursi sau timpi imbunatatiti.

Alerg si anul acesta pentru HOSPICE Casa Sperantei, pentru toate lucrurile minunate pe  care acestia le fac pentru a reda speranta si demnitatea in viata unor oameni care se lupta cu o boala incurabila.

Pentru că toate serviciile sunt oferite gratuit si neconditionat, HOSPICE Casa Sperantei are nevoie de fonduri pentru a continua să fie alături de cei care se luptă cu un diagnostic necruțător.

Haideti sa contribuim, impreuna, la inca o zi mai buna , la inca un zambet al cuiva care are putine motive sa zambeasca.

 Orice suma este binevenita.

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

7 Donatii

100 RON
10 Mar 2020

Oana si Radu Darie

500 RON
14 Oct 2017

V

100 RON
Run for Hospice! Run for hope!
13 Oct 2017
Felicitari!!!
09 Oct 2017
Bafta!
06 Oct 2017
Succes si felicitari pentru initiativa! La anul alergam in aceeasi echipa, da? :-)
03 Oct 2017

Fratello

100 RON
You go girl!
02 Oct 2017