Stefania Baldovinescu - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

600 RON Donatii stranse
60% Complete
1,000 RON Target
6 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nobody made a greater mistake than he who did nothing because he could only do a little." (Edmund Burke)

Desi nu am mai alergat de vreo 7 ani (din diverse cauze: menisc, ligamente, operatie de mont, bebe, etc.), am decis ca pot si eu sa alerg / sa merg alaturi de colegii mei pentru a sustine o cauza buna. Pe 15 octombrie voi alerga o stafeta de maraton pentru HOSPICE Casa Sperantei!

Prin donatiile voastre, oricat ati da (nu exista prea putin pentru acesti oameni...), contribuim si noi un pic la viata celor aflati in ingrijirea HOSPICE Casa Sperantei.

Ma sustineti si voi, va rog? Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

6 Donatii

Aurel Oprea

150 RON
15 Oct 2017
13 Oct 2017
Felicitari!!!
09 Oct 2017
04 Oct 2017
03 Oct 2017
03 Oct 2017