Ion Barbuleasa - Fundația HOSPICE Casa Speranței

Alerg pentru HOSPICE

170 RON Donatii stranse
100% Complete
150 RON Target
5 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Doresc sa particip la Maratonul Bucuresti din 14 octombrie, in primul rand pentru a fi mai sanatos, pentru a fi un exemplu bun pentru altii si dedic participarea mea la maraton copiilor si adultilor cu boli incurabile din Romania. 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundația HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Sperantei este o organizatie de caritate neguvernamentala infiintata la Brasov, in anul 1992, la initiativa britanicului Graham Perolls, cu scopul introducerii si dezvoltarii serviciilor specializate de ingrijire pentru bolnavii incurabili in stadii avansate. Este prima unitate de acest fel din Romania si centru de excelenta pentru Europa de Est, in domeniul ingrijirii paliative.

Susține serviciile de îngrijire furnizate de HOSPICE Casa Speranței

HOSPICE Casa Speranței oferă servicii de îngrijire paliativă copiilor și adulților care suferă de boli incurabile. Serviciile sunt oferite în centre de zi, ambulatorii și unități proprii pentru internare din Brașov și București, la domiciliul pacienților și în spitalele partenere. Întregul sprijin al fundației este gratuit și oferit necondiționat bolnavilor și familiilor acestora, indiferent de condiția materială, starea socială și mediul din care provin pacienții. HOSPICE este o casă, un refugiu și un simbol care ne amintește tuturor că nu suntem singuri și că ne putem alia pentru a crea clipe de normalitate, atunci când până și lucrurile banale ajung să fie facute cu un efort uluitor.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2017

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este ce

5 Donatii

Doamne Ajuta ! Domnul Ionut sa iasa invingator din partea celor care ne a ajutat atunci cand nimeni nu ne mai acorda nici o sansa.
13 oct 2017

Silviu Viorel Andrei

30 RON
Doamne ajuta !
13 oct 2017

Anonymous

30 RON
Pentru ajutorul copiilor
13 oct 2017
12 oct 2017
Susțin Fundația !!
06 oct 2017